Från Inkontinensskydd till Joggingturer: Hur Emsella Behandling Förändrade Mitt Liv som Mamma

Kära mammavänner,

 

Jag vill prata om något personligt, något som jag, och kanske många av er, har upplevt men sällan diskuterat öppet. Inkontinens blev en oväntad del av mitt liv efter min andra förlossning. Det började med små läckage här och där, särskilt under ansträngning. Men snart nog fann jag mig själv ständigt orolig över nästa oväntade “olycka”, vilket ledde till en känsla av förlust av kontroll över min egen kropp.

 

De där joggturerna jag älskade så mycket? De blev en påminnelse om min svaghet varje gång jag kände den oväntade våtmarken eller lukten av urin. Jag försökte med inkontinensskydd, men det blev snabbt en påfrestande rutin att ständigt byta och hantera kissluktande skydd. Jag började undvika fysisk aktivitet, särskilt jogging, för att inte behöva känna den förnedrande känslan av läckage.

 

Därtill testade jag knipövningar, appar, specialutrustning… listan fortsätter. Ingenting verkade ge en långvarig lösning. Jag övervägde till och med operation när jag upptäckte Emsella behandling.

 

Men vad är Emsella behandling?

Emsella behandling är en banbrytande teknik som använder högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält för att effektivt stärka bäckenbottenmusklerna. Det bästa med Emsella behandling? Du behöver bara sitta ner, helt påklädd, och låta behandlingen göra sitt under tiden du kopplar av.

 

Efter att ha genomgått 8 Emsella behandlingar blev förändringen i mitt liv monumentalt. Inget mer inkontinensskydd, inga fler oväntade “olyckor”. Jag kunde äntligen jogga igen utan rädsla, och känna vinden i håret och friheten i varje steg, utan skuggan av oro.

 

Jag delar detta med er eftersom jag vet hur begränsande och ensam inkontinens kan kännas. Men vet att Emsella behandling finns där som en potentiell lösning. Att kunna jogga igen, att känna frihet och inte behöva byta skydd flera gånger om dagen har varit oerhört befriande.

 

Till alla er fantastiska mammor som möter liknande utmaningar: Det finns hopp. Emsella behandling var min räddning, och den kan vara din också.

 

Tack för att ni läste min berättelse. Skickar massor av kärlek och styrka till er alla! ❤️🌷🌼

 

Lider du av inkontinens och skulle få 2 gratis emsella behandlingar för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner eboken “Hur du slutar läcka urin på 4 veckor utan operation”, bara klicka här

Related Posts