Gör festbordet personligt med namn- och relationsskyltar

Du kan duka upp till nästa kalas med vackra namnskyltar som också kan bäras på kläderna. Det är både praktiskt och personligt. Och dina gäster vill med glädje bära skylten till fästen och förhoppningsvis spara det som ett minne om dagen. 

 

Om du står överför att skulle fira din konfirmation eller annan betydelsefull begivenhet kan namnskyltar vara nödvändiga – och inte minst praktiska – som en del av bordsdekorationen. Ett smart sätt att göra namnskyltar på är genom att göra dem som badges. De kan sättas på ett vackert stycke kardborre på vin- eller vattenglaset med nålen på baksidan. Därefter kan de enkelt sättas på kläderna och bäras under festen. 

 

Utöver namn kan ni lägga till relation, t.ex. ”Inger – den söta mormodern”, ”Cecilie – bestie från skolan”, ”Klaus – den roliga farbrodern” eller liknande. Det är upp till dig och ditt kalas hur du vill namnge dina gäster och deras relation till dig. Det är ett roligt sätt uppmana gästerna att mingla med varandra. 

 

Det finns fler storlekar och former att välja på när du ska hitta dina namnskyltar. Det klassiska runda fås helt ner i den gulliga 22 mm varianten som nästan ser ut som en fracknål. Den är mycket diskret och mest lämplig för korta titlar. Den nästa storleken heter 22 mm. Det finns också 37 mm och 44 mm och de har plats för lite längre texter. Men du ska helt upp i storlek 56 mm – det motsvarar botten på en läskburk – för att få en standard badgestorlek. Om du vill gå all in kan du välja den stora storleken på 76 mm. Då har du en synlig badge som verkligen vill synas på kläderna och med plats för mycket text.   

 

De vill också kunna ses på avstånd och kan vara blickfång på kalaset. Kanske dina gäster vill använda dem för att hänga dem hemma efteråt som en liten skylt på anslagstavlan. 

 

Vill ni inte ha hål i kläderna? – Inget problem! 

Det är också möjlighet att välja andra badgelösningar än den klassiska säkerhetsnålen. Ett så kallad krokodilnäbb kan enkelt öppnas och sättas fast på t.ex. en ficka. Det är praktiskt för alla de som har deras fina kostym på sig och önskar att montera skylten utan att göra hål eller riskera att det börjar hänga. 

 

Näbbet kan också kombineras med en nål så det är möjligt att välja den ena eller den andra lösningen. Ett clips för sig själva eller både clips och nål. En dubbelmagnet till kläderna är också en elegant lösning som inte ger hål i de fina festkläderna. 

 

Se de många möjligheter via denna sida, och hitta din favorit i dag.  

Related Posts