1. Se till att ni båda är på samma sida

 

Det är viktigt att se till att dina förväntningar på dejten stämmer överens med vad den andra personen förväntar sig. Om den ena personen hoppas på en avslappnad drink medan den andra hoppas på en romantisk middag kan det bli en viss besvikelse.

 

  1. Klä dig på lämpligt sätt

 

Det är viktigt att klä sig på ett sätt som gör att du känner dig säker och bekväm. Om du inte är van vid att bära höga klackar ska du inte ta på dig ett par bara för att du tror att det kommer att få dig att se mer attraktiv ut. Träffen blir mycket roligare om du inte ständigt känner dig obekväm på grund av vad du har på dig.

 

  1. Gör din research

 

Om du vet något om personen du ska gå på dejt med, gör lite research i förväg. Det kan vara bra att veta vilken typ av mat eller dryck de föredrar så att du kan boka en restaurang som de kommer att gilla eller ha en idé om vilka samtalsämnen de skulle vara intresserade av.

 

  1. Planera i förväg

 

Om du har något särskilt planerat för dejten, låt den andra personen veta det i förväg. Det kan vara allt från en show till en picknick i parken. Det ger inte bara den andra personen något att se fram emot, utan det tar också bort en del av pressen från att behöva komma på en idé på plats.

 

  1. Slappna av och ha roligt!

 

Det viktigaste är att slappna av och ha roligt! Det här är ditt tillfälle att lära känna den andra personen bättre, så oroa dig inte för mycket för att allt ska vara perfekt. Följ bara med strömmen och se vart kvällen tar er.

Related Posts